Studio S Entertainment Videomannen (Bio) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Videomannen (Bio)

Förstora omslag

Genre BIOFILMER, Drama
Land Sverige
Inspelningsår 2018
Regi Kristian A. Söderström
Skådespelare Stefan Sauk, Lena Nilsson, Morgan Alling, Martin Wallström, Sven Wollter, Amanda Ooms, Carolin Stoltz,
Release BIOPREMIÄR 2018-08-24
Omslag av Videomannen (Bio)

Videomannen (Bio)

Här kan du streama Videomannen:
SF Anytime Telia Filmbutiken

DVD eller Blu-ray finns att köpa på Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
FÖR BIOBOKNINGAR OCH INTERVJUER, KONTAKTA:

Kristian A. Söderström eller Jim Lindmark
Mejl: regikristian@gmail.com
Telefon: 0706 892298

https://www.facebook.com/Videomannen/

ÅRETS MEST STJÄRNSPÄCKADE KULTFILM ÄR SVENSK!

Stefan Sauk är Ennio, mer känd som VIDEOMANNEN, en filmdåre som lever i det förgångna tillsammans med sin värdefulla samling av tusentals videokassetter. Hans stora dröm är att återigen öppna sin videobutik och det ska han få råd till genom att sälja sin värdefullaste ägodel – en zombiefilm från det ökända videobolaget Video Invest. Men filmen försvinner under mystiska omständigheter och en desperat jakt på en förövare inleds. Under jakten träffar han Simone, en alkoholiserad kvinna lika besatt av 1980-talet som han är. Dessa ensamma själar, förenade av nostalgi och brustna drömmar, initierar en romans samtidigt som Ennios tillvaro allt mer börjar likna en ruskig italiensk skräckfilm.

I rollistan har Stefan Sauk sällskap av en rad kända namn som Lena Nilsson, Morgan Alling, Martin Wallström, Sven Wollter, Amanda Ooms och Carolin Stoltz, vilket gör detta till årets mest stjärnspäckade kultfilm.

Och som om inte det vore nog gör 1980-talets popprinsessa Samantha Fox comeback med denna film. Hennes musikvideo till VIDEOMANNEN har redan fått hundratusentals klick på Youtube och kan ses här nedan.

VIDEOMANNEN har biopremiär 24 AUGUSTI och distribueras på bio av World of Film (senare släpps den på dvd och blu-ray av Studio S).

Ladda ner pressbilder och poster HÄR