Studio S Entertainment Tycker du om Hitchcock? (VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Tycker du om Hitchcock? (VoD)

 

Blodig spänning à la Argento, med flera stänk av Hitchcock.
Två gudomliga genier = en djävulsk thriller!

 

”HELGJUTEN THRILLER för både fans av Argento och Hitchcock. Jag är säker på att Häxmästaren själv skulle ha njutit av den!”  /DVD REVIEW

 

Dario Argento blandar skickligt teman från flera av Häxmästarens främsta verk och skapar en kallsvettig thriller. En fest för alla filmälskare.

Giulio är en nördig filmstudent som älskar Hitchcock – och att smygtitta på sin sexiga granne. När hennes avskyvärda mor brutalt mördas blir Giulio besatt av tanken att dottern beställt mordet, på exakt samma sätt som i Hitchcocks Främlingar på tåg. Men ingen tror honom. Är allt bara vilda fantasier skapat av alltför stora doser skräckfilm, eller blodröd sanning? Vem blir i så fall nästa offer?

Äntligen ett nytt samarbete mellan Argento och Franco Ferrini, som han skrivit flera av sina bästa filmer ihop med. Däribland Opera och Phenomena. För musiken svarar legendariske Pino Donaggio, känd för många samarbeten med Brian De Palma (ett annat stort Hitchcockfan) på filmer som Carrie, Dressed to Kill och Body Double.