Studio S Entertainment Tinto Brass: Erotikens mästare (Uncut 4-Disc Edition) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Tinto Brass: Erotikens mästare (Uncut 4-Disc Edition)

Det finns erotisk film, och så finns det Tinto Brass. Sensuell, men ändå utmanande. Smeksam i ena sekunden, huggande med klorna i nästa. Alltid oförutsägbar. Aldrig likgiltig.
I 35 år har han suttit på tronen som kungen av erotisk film. Ständigt omgärdad av eliten i branschen, som Polarprisvinnaren Ennio Morricone, hyllade stjärnor som Bergmanfavoriten Ingrid Thulin och Venedigbelönade Stefania Sandrelli och Kubricks Oscarvinnande scenograf Ken Adam. Världsnamn som normalt inte skulle kunna tänka sig att delta i så vågade filmer – annat än för Tinto Brass.

SALONG KITTY
Verklighetsbaserat efter Peter Nordens bestseller om en nazibordell som är en förtäckt spioncentral. Med Guldbaggebelönade Ingrid Thulin (Bergmans Tystnaden). Scenografi av tvåfaldige Oscarvinnaren Ken Adam.

BAKOM LÅSTA DÖRRAR
Sexlivet mellan äldre man och ung hustru i nyinspelningen av Cannesbelönade Lidelsernas hus. Med Stefania Sandrelli från Scolas ”Vi som älskade varann så mycket”. Musik av Oscar- och Polarprisvinnaren Ennio Morricone.

SVART ÄNGEL
Våldsam passion mellan medelålders lyxhustru och ung nazist under Mussolinis era, byggd på samma roman som Viscontis Sinnenas man. Med Anna Galiena (Ät mej! mot Penélope Cruz). Musik av Ennio Morricone.

SMYGTITTAREN
En ung litteraturlärare uppnår sin högsta njutning genom att smygtitta. Med polska Playboymodellen Katarina Vasilissa. Efter romanen Betraktaren av Alberto Moravia, vars böcker resulterat i Oscars för både De Sica och Sophia Loren.

”Pornography is there to give you an erection. Erotica is there to give you emotions.”

/Tinto Brass