Studio S Entertainment Thor Modéen & Åke Söderblom Vol 2 (DVD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Thor Modéen & Åke Söderblom Vol 2 (DVD)

Förstora omslag

Genre Boxar, Klassiker, Svensk film
Längd 8 tim 17 min
Land Sverige
Inspelningsår 1934-1943
Regi Gustaf Molander, Weyler Hildebrand med flera
Skådespelare Thor Modéen, Åke Söderblom, Tutta Rolf med flera
Artikelnr S949
Release 2020-04-22
Omslag av Thor Modéen & Åke Söderblom Vol 2 (DVD)

Thor Modéen & Åke Söderblom Vol 2 (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Tillsammans med Hasseåtage och Magnus och Brasse är Thor Modéen & Åke Söderblom Sveriges populäraste komikerpar genom alla tider. Under 30- och 40-talen fick de miljontals svenskar att skratta sig tårögda åt deras upptåg. I denna box finner du sex av deras mest kända filmer. I tre av dem samsas de tu framför kameran, i de andra är det Thor Modéen för hela slanten.
Samtliga filmer släpps för första gången på dvd.

En stilla flirt (1934)
Livet är inte så lätt om man som Diddi är en ung studenttjej som blir förälskad i sin stilige förmyndare, som dessutom bara är intresserad av teaterstjärnor. Men Diddi lär sig tricket… Av Gustaf Molander med Thor Modéen, Tutta Rolf och Margit Manstad.

Släkten är värst (1936)
En advokat och tillika ungkarl måste ”uppfinna” en familj för att hans arvtant ska visa upp sin mest frikostiga sida. Allt går bra ända tills hon kommer på oväntat besök. Av Anders Henrikson med Thor Modéen, Håkan Westergren och Karin Swanström.

I natt eller aldrig (1941)
Farskarusell på ett vintersporthotell där en deckarförfattares påhittade intriger misstas för verklighet. Situationen blir kritisk när ett dyrbart pärlhalsband försvinner. Av Gustaf Molander med Thor & Åke och Sickan Carlsson.

Spökreportern (1941)
En korvfabrikant från Arvika drömmer om att bli författare. När han trots upprepade försök aldrig får något publicerat i tidningarna säljer han sin fabrik och köper en nedgången Stockholmsblaska. Av Schamyl Bauman med Thor & Åke och Annalisa Ericson.

Lille Napoleon (1943)
Kontoristen Napoleon Larsson lever ett trist liv utan att knappt någon lägger märke till honom. Efter att han fått sparken hastar hans fru till undsättning – med sensationellt resultat! Av Gustaf Edgren med Thor & Åke och Annalisa Ericson.

Hans Majestäts rival (1943)
Kostymspektakel med kärlek och intriger vid Gustaf III:s hov. Den vackra och firade operasångerskan Antoinette kommer till Sverige och uppvaktas av en kärlekskrank sångare. Av Weyler Hildebrand med Thor Modéen, Gurli Lemon och Gösta Kjellertz.

LADDA NER PRESSBILDER + PACKSHOT HÄR: https://we.tl/t-riVYOFnK7Y