Studio S Entertainment Stinkisarna (Bio) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Stinkisarna (Bio)

Förstora omslag

Originaltitel Die Olchis - Willkommen in Schmuddelfing
Genre Animerad film, BIOFILMER, Familjefilm
Land Tyskland / Belgien
Inspelningsår 2021
Regi Toby Genkel & Jens Møller
Format Barntillåten
Artikelnr S1100
Release BIOPREMIÄR 2022-09-30
Omslag av Stinkisarna (Bio)

Stinkisarna (Bio)

SUCCÉ FÖR STINKISARNA UTE I EUROPA – NU ÄR DET SVERIGES TUR!

Stinkisarna är lite annorlunda mot oss andra! De är gröna, småväxta och har tre runda horn på huvudet och färdas på en flygande drake. Och så äter de sopor! Nu har hela den härliga familjen funnit ett nytt hem i Stankeborg, som fått sitt namn för sin illaluktande soptipp. Stinkisarna gläds åt sitt nya hem på tippen, men den elaka borgmästaren vill ha bort dem och bygga en hiskelig betongbyggnad där. Som tur är har Stinkisarna fått massor av nya vänner i staden, så än finns tid att rädda deras hem!

STINKISARNA har gjort succé på bio i Tyskland, Norge, Danmark, Spanien, Holland och fler andra länder. Nu kommer den även till Sverige, dubbad till svenska förstås!

Filmen bygger på de populära böckerna av Erhard Dietl som finns översatta till 13 olika språk och för regin svarar Toby Genkel och Jens Møller. Genkel har tidigare stått bakom en rad animerade succéer som ”Yakari: Djurens bästa vän”, ”Oooops! Var är Arken?” ”Hurra! Land i sikte!” och ”Storken Richard”. Jens Møller har regisserat flera avsnitt av ”Lego Star Wars”.


PRESSBILDER M.M FÖR NEDLADDNING HÄR