Studio S Entertainment Riktiga män bär alltid slips (DVD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Riktiga män bär alltid slips (DVD)

Förstora omslag

Genre Klassiker, Komedi, Svensk film
Längd 1 tim 31 min
Land Sverige
Inspelningsår 1991
Regi Jonas Cornell
Skådespelare Philip Zandén, Marie Richardson, Micke 'Svullo' Dubois, Frej Lindqvist, Agneta Ekmanner, Rikard Wolff, Björn Kjellman, Gunilla Röör
Artikelnr S1026
Release 2021-05-31
Omslag av Riktiga män bär alltid slips (DVD)

Riktiga män bär alltid slips (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
Sexklubbsägaren Felix är i knipa! Klubben går knackigt och den livsfarlige torped som skickats för att driva in hans skulder är en riktig dåre. Med potensen är det lika knackigt. Trots att Felix fru är klubbens sexigaste strippa och de testar alla möjliga (och omöjliga!) sexlekar så är resultatet slakt. Snäll som han är väljer Felix ut en älskare till sin fru, den sliskige Bruno, men han vill nog helst hoppa i säng med Felix. Ännu krångligare blir det när den högpotente finansskummisen Popo dyker upp. Det är honom som Felix är skyldig stålarna. Popo har ett förslag: ”Jag stryker alla skulder om du ger mig din fru!”

Bered dig på en rolig och avklädd komedi! Rolig tack vare Philip Zandén och Micke ”Svullo” Dubois i sin filmdebut. Och avklädd tack vare Rikard Wolff och Marie Richardson, också i sin filmdebut! Regissör är Jonas Cornell som gjorde Varning för Jönssonligan, den första och största i serien.

TRIVSAMT OCH SMÅFRÄCKT” Expressen

CHARMFULL, LÄTT STUDSANDE KOMEDI. PHILIP ZANDÉN ÄR EN AV VÅRA BÄSTA KOMEDIAKTÖRER
Arbetet