Studio S Entertainment Djungelbiffen & Co. – the Picha Collection (3-disc box) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Djungelbiffen & Co. – the Picha Collection (3-disc box)


VÄRLDENS SJUKASTE OCH SNUSKIGASTE ANIMERADE FILMER. MORALPANIK UTFÄRDAS!

Djungelbiffen
Sinnessjuk parodi som blev X-stämplad i USA, totalförbjöds i Nya Zeeland och stämdes på miljonbelopp av Tarzan-skaparen Edgar Rice Burroughs efterlevande. John Belushi, Bill Murray och Johnny Weismüller (jepp, Tarzan-skådisens son!) bjussar på sina röster till äventyret där vår hjälte slåss mot en armé av hoppande och spottande jättesnoppar.

Den felande länken
Charles Darwin – en fyllbult och lögnare! Detta är den sanna historien om evolutionen och världens första homo sapiens – som trots namnet är straight! Urtidsbuskis med röster av bland andra Bill Murray och Christopher Guest (Nigel i Spinal Tap) som bjöds in att tävla om Guldpalmen i Cannes. Jo, vi svär – det är sant!

Stora bomber!
Efter tredje världskriget består världen av bara två kontinenter – en befolkad av män och en av kvinnor. Lika vidriga och krigiska allihopa. Den enda som kan rädda universum är ex-superhjälten Fred Hero. Om han nu bara får ledigt från sitt sopåkarjobb med Darth Vader! Pichas mest ambitiösa film tog hela tre år att fullborda, men är likafullt lika idiotisk som hans andra rullar!

SAXAT:
”Som Disney på LSD!” /Daily News
”Kungen av giftig humor!” /Animation World Cinema
”En uppfriskande attack på allt vad god smak heter!” /Variety

Se respektive enkelutgåva för mer info!