Studio S Entertainment Mavka: Skogens väktare (Bio) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Mavka: Skogens väktare (Bio)

Förstora omslag

Originaltitel Mavka: Lisova pisnya
Genre Animerad film, BIOFILMER, Familjefilm
Längd 99 min
Land Ukraina / USA
Inspelningsår 2023
Regi Oleh Malamuzh, Oleksandra Ruban & Yevheniy Yermak
Format Tillåten från 7 år
Artikelnr S1162
Release BIOPREMIÄR 2024-03-29
Omslag av Mavka: Skogens väktare (Bio)

Mavka: Skogens väktare (Bio)

DEN UKRAINSKA STORSUCCÉN SOM ERÖVRAT TOPP 5 PÅ BIO I HELA 18 LÄNDER!

Djupt inne i de ukrainska skogarna finns hemligheter som länge varit dolda för människor. Här bor skogsfolket som skyddar de gamla träden och allt levande liv mellan dem. En av dem är den unga och lite naiva skogstjejen Mavka, som har ett hjärta som klappar extra varmt för skogens alla djur. Därför är det just hon som utses till skogens nya väktare. Ett stort ansvar eftersom onda och giriga varelser av människosläktet nu hotar att skövla skogen. Och ännu värre blir det när Mavka blir kär i musikern Lukas – en människa!

MAVKA: SKOGENS VÄKTARE är en färgstark, rolig och spännande film från Ukraina som inte minst handlar om drömmen om fred. Filmen är en modern tolkning av en berättelse författad av Lesia Ukrajinka (1871-1913), Ukrainas mest kända poet som fått en mängd platser och teatrar uppkallade efter sig.

Filmen har redan gjort stor succé på bio runtom i Europa med topp 5-placeringar (plus några 1:a- och 2:a-placeringar!) i Frankrike, Italien, Spanien, Holland, Polen, Tjeckien, Slovakien, Kroatien, Rumänien, Litauen, Portugal, Ungern, Turkiet, Bulgarien, Slovenien, Serbien, Montenegro och Ukraina förstås.

ALLA TALAR SVENSKA!

OBS! MAVKA: SKOGENS VÄKTARE FINNS ÄVEN TILLGÄNGLIG MED UKRAINSKT TAL OCH SVENSK TEXTNING.


PRESSBILDER M. M. FÖR NEDLADDNING HÄR