Studio S Entertainment Marvel Classics Vol. 1 (DVD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Marvel Classics Vol. 1 (DVD)

Förstora omslag

Genre Action
Land USA
Inspelningsår 1979-1989
Regi Rod Holcomb, Ivan Nagy, Bill Bixby, Willard Huyck
Skådespelare Reb Brown, Christopher Lee, Bill Bixby, Lou Ferrigno, John Rhys-Davies, Lea Thompson, Tim Robbins
Textning Svenska
Artikelnr S924
Release 2021-02-08
Omslag av Marvel Classics Vol. 1 (DVD)

Marvel Classics Vol. 1 (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.
4 FILMER FRÅN DE STÖRTSKÖNA
1970- OCH 1980-TALEN!

CAPTAIN AMERICA * CAPTAIN AMERICA II
HOWARD THE DUCK * HULKEN & DAREDEVIL

Tighta trikåer, gröna muskler och en intergalaktisk rymdanka samsas i denna supersamling, som är garanterat fri från vår tids datafusk. Vår värd är MARVEL, världens i särklass största superhjältebolag inom serie- och filmvärlden som fött fram legender (utan superkrafter, men med superfantasi!) som Stan Lee, Jack Kirby och Steve Ditko. Ladda med Nickel och AKO-cola och njut av fyra vrålsköna 1970- & 1980-talssuccéer som lade grunden till Marvels storhet. Två av dem aldrig tidigare utgivna på DVD!

CAPTAIN AMERICA
Efter att närapå ha mördats av spioner injiceras marinsoldaten Steve Rogers, spelad av Reb Brown, med ett hemligt serum som ger honom superkrafter. Captain America är född!

CAPTAIN AMERICA II: DEATH TOO SOON
Vår hjälte får i uppdrag att stoppa den galne General Miguel, spelad av Christopher Lee, som planerar att förgifta USA med ett serum som påskyndar åldrandet med rasande fart.

HOWARD THE DUCK
George Lucas-producerad storfilm om en kaxig anka från en galax långt, långt härifrån som super, svär och bekämpar rymdmonster. Lea Thompson och Tim Robbins hjälper till.

HULKEN OCH DAREDEVIL
Dr. Banner (Bill Bixby) alias Hulken (Lou Ferrigno) får oväntad hjälp av självaste Daredevil (Rex Smith) att bekämpa storskurken Kingpin (John Rhys-Davies).