Studio S Entertainment Jag, en oskuld 2: Någon att älska (Special 2 Disc Edition) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Jag, en oskuld 2: Någon att älska (Special 2 Disc Edition)

Den beryktade filmen med originalmusik av BJÖRN & BENNY!
Från regissören till FÄBODJÄNTAN!
Jag, en oskuld 2: Någon att älska är liksom föregångaren gjord av Joseph Sarno, mest känd för porrklassikerna Kärleksön (1977) och Fäbodjäntan (1978).

Många scener från Stockholms nattklubbsliv anno 1971 bjuds i historien där Inga (Marie Liljedahl) dumpas av sin kille och blir en berömd författares privatsekreterare och älskarinna. Men när hon träffar den unge, lovande popmusikern Rolf ställs hon inför ett svårt vägval.

Att Björn & Benny skrev originalmusiken till filmen var kontroversiellt redan på denna tid, och de är ingalunda de enda kändisar av den respektabla sorten som figurerar i filmen.

Popstjärnan spelas av Tages sångare Tommy Blom (numera populär programledare på Radio Vinyl), i mindre roller syns flera av popbandets andra medlemmar (däribland trummisen Lasse Svensson, bror till Lill-Babs), produktionsledare är Mikael Ekman (som regisserat brorsan Gösta i fyra Jönssonlige-filmer) och förutom ABBA-duons toner innehåller filmen musik av dubble Melodifestival-vinnaren Peter Himmelstrand.


EXTRAMATERIAL:

DISC 1
* ”Jag, en oskuld 2 – Någon att älska” i den oklippta originalversionen med svenskt ljudspår. Tio minuter längre än USA-utgåvan.

DISC 2
* Bonusfilm: ”The Indelicate Balance” (1 tim 28 min) från 1969 med Kim Anderzon, Ittla Frodi, boxaren Bo Högberg med flera. Regi: Joseph Sarno.
* Kommentarspår till ”The Indelicate Balance” med regiassistenten Peggy Sarno och filmhistorikern Gary Huggins.
* Dokumentär: ”Förlorad oskuld – Berättelsen om ’Jag, en oskuld 2′” (20 min).
* Dokumentär: Producenten Vernon P. Beckers ”Så minns jag Inga” (12 min).
* Video: Björn & Bennys ”Inga’s theme” (2,5 min).
* Marie Liljedahls biografi.
* Filmografier för Liljedahl och Joseph Sarno.
* Affischgalleri: svensk sexploitation-film.
* Originaltrailer.
* Två trailers till ”Jag, en oskuld”.
* Studio S-trailers.