Studio S Entertainment Firepower - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Firepower

Fanon (James Coburn) är namnet på världens mest ökände prisjägare. Det är honom man lejer när alla utvägar testats och det inte längre finns några alternativ. I alla fall inte lagliga.

Carl Stegman (Eli Wallach) är en av världens rikaste och mäktigaste män. Med knark, mord och mutor har han byggt upp sitt enorma imperium. Under många år har FBI försökt sätta dit honom, utan att lyckas. Dags alltså att släppa lös Fanon!

Uppdraget för honom till en ö i Västindien. Där lever Stegman i sitt ointagliga näste, ständigt omgiven av tungt beväpnade livvakter. Låter som ett omöjligt uppdrag, men Fanon har två effektiva metoder: 1. Våld. 2. Ännu mera våld!

Firepower skrevs ursprungligen som en sequel till Dirty Harry, men blev slutligen en actionrökare där James Coburn ersatte Clintan. Fulingen spelas av Eli Wallach, som var riktigt ful även i Den gode, den onde, den fule, och här finner vi även stjärnor som Sophia Loren, O.J. Simpson (ja, den O.J. Simpson!) och Jake Lamotta – en av tidernas största boxare.

”Action praktiskt taget non-stop! En thriller ni definitivt inte ska missa!”
/ Göteborgsposten

”Skicklig thriller! Packad med skottdueller, vilda jakter och explosioner!”
/ Variety

”Underhållningsraffel á la Bond! James Coburn är en superhjälte av Bonds kaliber.” / Göteborgsposten