Studio S Entertainment Eugenie (Special Uncut Edition) (VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Eugenie (Special Uncut Edition) (VoD)

UTVIKNINGSFLICKAN MARIE LILJEDAHL I KLORNA PÅ SADISTISKE CHRISTOPHER LEE!

Eugenie förenar en minst sagt udda duo, den svenska sexstjärnan Marie Liljedahl (Jag, en oskuld) och Christopher Lee!

De Sades ökända roman Filosofin i sängkammaren från 1793 är här framflyttad till 1970. Platsen är en idyllisk paradisö dit den blyga tonårsflickan Eugenie (Liljedahl) beger sig för att besöka sin fars älskarinna, Madame de St. Ange. Men Madame har planer för Eugenie. Onda planer. Och det ihop med den sadistiske kultledaren Dolmance (Lee), som snärjer flickan i ett nät av droger, våldtäkt och tortyr som kommer förändra hennes liv ? för gott.

Eugenie har i alla år ansetts för kontroversiell för att visas i Sverige. När den nu till slut släpps är det i den digitalt nyrestaurerade originalversionen.

VEM VAR MARQUIS DE SADE?
Marquis de Sade (1740-1814), ofta kallad Sadomasochismens urfader, fortsätter alltjämt att förföra och förfära oss 200 år efter sin död. Geoffrey Rush var den senaste att porträttera honom i sin Oscarnominerade roll i Quills (2000) och mest kända film byggd på ett av hans verk är förstås Pasolinis Salò (1975). De Sade hamnade i fängelse ett otal gånger på grund av sina perversa böjelser och sina otillåtna böcker. Napoleon såg till att han slutligen hamnade på sinnessjukhus, där hans liv ändades.

?EN UPPLEVELSE OLIK ALLA ANDRA! Även den mest härdade tittaren lär bli omskakad. De Sade själv skulle helt klart gillat den.? / DVD Drive-In

EXTRAMATERIAL:
* PERVERSION STORIES: Nyproducerad dokumentär där Marie Liljedahl, Christopher Lee, regissören Jess Franco och producenten Harry Alan Towers intervjuas.

* Specialskrivna biografier med Franco, Liljedahl, Lee, Maria Rohm och Marquis de Sade.

* Filmografier.* Trivia om filmen.
* Originaltrailer.
* Affisch- och bildgalleri.
* Avbildad pressbok.
* Studio S-trailers.