Studio S Entertainment Djävla djur (3 Disc Lunch Box) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Djävla djur (3 Disc Lunch Box)

3 djurskräckfilmer i en och samma smaskiga box!

JÄTTEHAJEN – VINDSURFARNAS SKRÄCK

JÄTTESUCCÈN som SPIELBERG lyckades få FÖRBJUDEN i USA – för evigt!

Från succéregissören till THE INGLORIOUS BASTARDS!

Med intäkter på 18 miljoner dollar bara den första månaden såg Jättehajen ut att kunna bli en av 1980-talets stora biosuccéer i USA. Istället drogs filmen inför rätta av Steven Spielberg och jättebolaget Universal, anklagad för att vara ett plagiat av Hajen. Enligt domslut plockades succén snabbt ned från biograferna och förbjöds att överhuvudtaget visas i USA – någonsin!

Kanske blev Spielberg bara avundsjuk på att man lyckats skapa en haj som var så mycket mer glupsk och djävulsk än hans egen? När besten slår till mitt under en vindsurfingtävling i solparadiset Port Harbour står det nämligen mer på menyn än i Spielbergs film. Inte bara vindsurfarna försvinner in i hans gap, utan även delar av en pir, en båt och? en helikopter!

Filmen får nu sin efterlängtade världspremiär på dvd i Skandinavien och Italien, och släpps dessutom med de tre scener som censuren klippte bort!

DÖDENS TENTAKLER

Tre Oscarbelönade stjärnor vs. åtta tentakler!

Varje år besöker 10.000 turister Ocean Beach. I år väntar en middagsgäst på dem…

Ovidio G. Assonitis är mest känd för att ha producerat James Camerons filmdebut Piraya II – De flygande mördarna. Men efter bara en vecka gav han Titanic-regissören kicken och tog själv över. Här har Assonitis fört samman den Oscarbelönade trion Henry Fonda, Shelley Winters och John Huston med en sällsynt bångstyrig bläckfisk.

På grund av gifter som lösgjorts vid ett stort tunnelbygge har den tentaklade varelsen växt till enorma proportioner. Just som Ocean Beach invaderas av tusentals turister slår monstret till. Och när det är dags för barnens årliga kappsegling vattnas det ordentligt i käften. Smårätter är hans favorit!

Bara två specialtränade späckhuggare kan förhindra att hela Kalifornien förvandlas till ett uppätet smörgåsbord…

RATS – NATTENS TERROR

Mad Max möter Råttornas hämnd i Rats, regisserad av skräckgenrens ”bad boy” Bruno Mattei. Och osmakligheterna serveras denna gång i oklippt och ocensurerad form.

Året är 2240. Ett atomvapenkrig har sedan länge förintat större delen av mänskligheten. De flesta överlevande har flytt ner under jorden i rädsla för radioaktiviteten, men inte den hänsynslöse Kurt och hans MC-gäng. Trotsande faran anländer de i sina bepansrade vrålåk till en ökenstad i jakt på mat och vatten, men tvingas snart inse att ljudet av tassande små fötter inte alltid är något att bli lycklig av. Och ju fortare de försöker fly desto mer triggade blir de kvicka, muterade gnagarna. De bara ääälskar snabbmat!

Svenska, norska, danska och finska texter.