Studio S Entertainment Den tredje vågen (Blu-ray) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Den tredje vågen (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Action, Blu-ray, Svensk film
Land Sverige
Inspelningsår 2003
Regi Anders Nilsson
Skådespelare Jakob Eklund, Marie Richardson, Irina Björklund
Artikelnr S1154
Release 2024-05-27
Omslag av Den tredje vågen (Blu-ray)

Den tredje vågen (Blu-ray)

Den organiserade brottsligheten växer explosionsartat i Europa och hotar att bryta sönder samhällsstrukturen. Som ett led i kampen mot denna farsot instiftas en ny specialstyrka inom Europol, EU:s egen polisorganisation. Som chef utses kriminalkommissarie Ola Sellberg och givetvis är Johan Falk självskriven i gruppen. Detta är början på en lång rad mardrömsliknande händelser med våld, svek och död i centrum när en hel världsdel håller på att stjälas.

DEN TREDJE VÅGEN är den sista av tre fristående biofilmer om Johan Falk som gjort sensation inom svensk action. Den slitna termen ”Bra, för att vara svensk” lyste med sin frånvaro hos kritikerna och 370 000 biobesökare såg filmen. Efter biofilmerna har Johan Falk även skjutit skarpt i sjutton tv-filmer och i romanform.

ÖVER 3 TIMMAR BONUSMATERIAL
* KOMMENTARSPÅR med Anders Nilsson (regissör), Jakob Eklund (skådespelare) och Joakim Hansson (producent)
* FEM BAKOMFILMER: MAKING WAVES, SECOND UNIT-INSPELNINGEN I EUROPA, SFX SPECIAL, DIGITALA EFFEKTER, OM UTOMHUSSTUDION * INTERVJU MED REGISSÖREN * NIO BORTKLIPPTA OCH FÖRLÄNGDA SCENER med regissörens kommentarer * SEX BORTKLIPPTA SCENER av oredigerat material * BILJAKTEN UR WAR DOG, regissörens första egna film * PRAKTIKANTFILM * SVENSK & INTERNATIONELL TRAILER, TRAILER TILL DATASPELET, TEASERS, TV-REKLAM * BILDGALLERI