Studio S Entertainment Christopher Columbus - The Discovery - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Christopher Columbus – The Discovery

Superman-producenterna Alexander & Ilya Salkind är knappast kända för att spara på vare sig pengar eller stora namn bakom och framför kameran. 400-miljonersspektaklet Christopher Columbus: The Discovery är skriven av legendariske Mario Puzo (Oscar för Gudfadern) och John Briley (Oscar för Gandhi), regisserad av John Glen som har 007-rekordet med fem filmer och innehåller en mäktig skara stjärnor.

Det storslagna äventyret tar sin början efter att Columbus sparkats ut från Portugal på grund av sina vidlyftiga planer att segla västerut. Men efter att ha fått audiens hos drottning Isabella i Spanien och lockat henne med ofattbara skatter bortom horisonten lyckas han få sina drömmar förverkligade.

Eskorterad av de gigantiska skeppen Nina och Pinta äntrar Columbus moderskeppet Santa Maria. En äventyrlig resa kantad av sabotage, myteri, svärdbataljer och stormar inleds, som inte bara tar Columbus till Amerika – utan rakt in i historieböckerna som den störste äventyraren av dem alla.

”Perfekt underhållning! Regissören använder sin skicklighet från Bondfilmerna för att skapa en obruten kedja av rafflande äventyr. Brando är storartad!”
Variety

LANGUAGE: English. SUBTITLES: Svenska, norska, danska och finska.