Studio S Entertainment Drömkåken (Blu-ray) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Drömkåken (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Komedi, Releaser längre fram, Svensk film
Land Sverige
Inspelningsår 1993
Regi Peter Dalle
Skådespelare Björn Skifs, Suzanne Reuter, Pierre Lindstedt, Lena Nyman
Release TBA
Omslag av Drömkåken (Blu-ray)

Drömkåken (Blu-ray)

Göran är trött på lägenheten som han och hans familj bor i. Därför överraskar han sin fru och deras barn med att köpa ett riktigt drömhus medan resten av familjen är på semester. Hans fru Tina blir överlycklig och älskar huset från första stund. Men medan Göran tillsammans med några tvivelaktiga hantverkare håller på att renovera huset, händer konstiga saker och snart visar det sig att huset har en livsfarlig hemlighet.