Studio S Entertainment Joker (Blu-ray) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Joker (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Action, Blu-ray, Komedi, Releaser längre fram, Svensk film
Längd 1 tim 48 min
Land Sverige, Danmark
Inspelningsår 1991
Regi Sune Lund-Sørensen
Skådespelare Björn Skifs, Johan Ulvesson, Gert Fylking, Marie-Chantal Long
Artikelnr S1151
Release TBA
Omslag av Joker (Blu-ray)

Joker (Blu-ray)

Nicke älskar practical jokes och när hans bästa vän Pelle ska gifta sig står Nicke självklart för svensexan som ska börja med en kidnappning. Men allt går snett och Pelle kidnappas på riktigt av en terroristgrupp. Nickes enda chans att få loss Pelle är att infiltrera ligan som vapen- och sprängexpert. Mitt i alltihop har Nicke några SÄPO-män, Pelles arga fästmö Lucia och hennes italienska bröder efter sig. För att klara livhanken på sig och Pelle tvingas Nicke till slut att utnyttja sina förmågor som practical joker.