Studio S Entertainment Eaten Alive (Blu-ray/Streaming) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Eaten Alive (Blu-ray/Streaming)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Skräck
Land USA
Inspelningsår 1976
Regi Tobe Hooper
Skådespelare Neville Brand, Mel Ferrer, Carolyn Jones
Artikelnr S1137
Release TBA
Omslag av Eaten Alive (Blu-ray/Streaming)

Eaten Alive (Blu-ray/Streaming)

Vid utkanten av Texas träskmarker ligger Starlight Hotel, ett fallfärdigt ruckel som drivs av den psykotiske och sexuellt frustrerade Judd. Inte många gäster checkar in här längre. Och de som har oturen att göra det löper stor risk att hamna under Judds lie och utfodras till hans storkäftade vän – en enorm krokodil som bor bakom hotellet…

EATEN ALIVE var Tobe Hoopers första film efter Motorsågsmassakern och orsakade liknande moralpanik i Sverige. Vid polisrazzior mot videobutiker konfiskerades hyrkopiorna och förstördes. Inspiration till filmen hämtade Kim Henkel (som även skrev Motorsågsmassakern) från fallet med barägaren Joe Ball, som matade sina alligatorer med levande katter, hundar – och kvinnor! I rollistan trängs kultnamn som Robert Englund (Terror på Elm Street), Marilyn Burns (huvudrollen i Motorsågsmassakern), Carolyn Jones (Morticia i tv-originalet av Familjen Addams) och Mel Ferrer, som enligt Scream Magazine utsätts för ”en av de mest utdragna och spektakulära dödsscenerna i filmhistorien”.

BONUSMATERIAL
KOMMENTARSPÅR med producenten Mardi Rustam, skådespelarna Roberta Collins, William Finley och Kyle Richards samt make up-artisten Craig Reardon * THE BUTCHER OF ELMENDORF: THE LEGEND OF JOE BALL Unik intervju med Richard Ball, svärson till den ökände mördaren Joe Ball som var inspirationen till filmen (23 min) * MY NAME IS BUCK. Intervju med Robert Englund (15 min) * GATOR CREATOR. Så skapades monstret i filmen (20 min) 5IVE MINUTES WITH MARILYN BURNS (5 min) * ALTERNATIV INLEDNINGSSEKVENS * SJU ORIGINALTRAILERS * TV-REKLAM

”PERVERST UNDERHÅLLANDE! EN DYRGRIP I TOBE HOOPERS CV” Ioncinema.com

”TOTALT VANSINNE VÄRT ATT SPANA IN”
Bloody Disgusting