Studio S Entertainment Bad Lieutenant (Blu-ray/Streaming) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Bad Lieutenant (Blu-ray/Streaming)

Förstora omslag

Genre Action, Blu-ray, Klassiker
Land USA
Inspelningsår 1992
Regi Abel Ferrara
Skådespelare Harvey Keitel, Victor Argo, Paul Calderone, Leonard Thomas, Rubin Burrows
Artikelnr S1087
Release TBA
Omslag av Bad Lieutenant (Blu-ray/Streaming)

Bad Lieutenant (Blu-ray/Streaming)

HARVEY KEITEL I ABEL FERRARAS KONTROVERSIELLA SNUTFILM – NU FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ BLU-RAY I SVERIGE!

LT är inte bara snut. Han är dessutom ett kräk. Han häver i sig sprit på arbetstid och tar igen sig med crack på fritiden. Han köper prostituerade, tvingar till sig sex från unga tjejer och stjäl pengar från brottslingar. Han låter sig korrumperas och spelar bort pengar han inte har. LT är en genomusel spillra av en människa. Men han är också medveten om det. Så när en ung nunna blir brutalt våldtagen på ett kyrkoaltare dras han till fallet för en sista chans till förlåtelse. Men fastän det sägs att Gud förlåter alla synder, är inte även Han beredd att sparka LT rakt ner i helvetet?!

Abel Ferrara (Ms.45, King of New York), Hollywoods bad boy nr. 1, har med BAD LIEUTENANT gjort en av alla tiders mest kontroversiella film. I rollen som LT briljerar Harvey Keitel. Här finns scener med honom som är omöjliga att få bort från näthinnan, hur gärna man än önskar. Filmen släpps nu för första gången på Blu-ray i Sverige, digitalt restaurerad.

BONUSMATERIAL
FEATURETTE 1: Förarbetet av filmen (13 min)
FEATURETTE 2: Produktionen (13 min)
FEATURETTE 3: Efterarbetet (8 min)
HOT TICKET. Kortfilm från 1993 av Zoë Lund (2 min)
RED BAND-TRAILER
TRAILER GJORD TILL NYPREMIÄREN

”KEITELS BÄSTAROLL SEDAN TAXI DRIVER” EXPRESSEN

”SKITIG, RÅ OCH PÅTRÄNGANDE” GÖTEBORGS-POSTEN

”CHOCKERANDE” BONNIERS FILMGUIDE