Studio S Entertainment The Babadook (Blu-ray) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av The Babadook (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Skräck
Längd 1 tim 29 min
Land Australien
Inspelningsår 2014
Regi Jennifer Kent
Skådespelare Essie Davis, Daniel Henshall, Tim Purcell, Tiffany Lyndall-Knight, Noah Wiseman, Benjamin Winspear
Artikelnr S1089
Release 2022-11-28
Omslag av The Babadook (Blu-ray)

The Babadook (Blu-ray)

SKRÄCKFILMEN SOM REDAN BLIVIT LEGENDARISK – NU FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ BLU-RAY I SVERIGE!

Sex år efter sin mans våldsamma död plågas Amelia fortfarande av en sorg så stark att den är på väg att förgöra henne. Numera lever hon ensam med sin lilla son, som är av en sort som inte ens en mor kan älska. Plågad av mardrömmar om mordiska monster låter han ofta sitt ursinne explodera i våld. Något som blir ännu värre när Amelia går med på att läsa sagoboken om den förskräcklige Herr Babadook, omedveten om den dörr till ondska hon samtidigt öppnar. Och det spelar ingen roll hur mycket hon försöker övertyga sin son om att det absolut inte finns några monster i garderober eller under sängar – för det vet hon nu att det gör…