Studio S Entertainment Audition (Blu-ray/VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Audition (Blu-ray/VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Ôdishon
Genre Blu-ray, Skräck
Land Japan
Inspelningsår 1999
Regi Takashi Miike
Skådespelare Eihi Shiina, Ryo Ishibashi, Tetsu Sawaki
Artikelnr S964
Release 2022-11-21
Omslag av Audition (Blu-ray/VoD)

Audition (Blu-ray/VoD)

TAKASHI MIIKES ÖKÄNDA CHOCKFILM –> FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ BLU-RAY I SVERIGE!

Har du ännu inte vågat se AUDITION? Fast du haft 21 år på dig…

Då är chansen inte så stor att du törs se den nu heller, när Studio S ger ut filmen på Blu-ray med en knivskarp bild som gör alla de chockerande scenerna ännu mer påträngande.

AUDITION var japanen Takashi Miikes tionde film och gjorde honom genast till ett beryktat namn i filmvärlden. Med ”Ichi the Killer” två år senare cementerade han statusen som landets mest uppseendeväckande regissör.

AUDITION är historien om änklingen Aoyama. På jakt efter en ny kvinna att dela sitt liv med anordnar han en fejkad audition till en påhittad film och faller snart för den vackra, tystlåtna och förföriska Yamazaki, en förde detta ballerina med oklart förflutet. Hennes sätt att underkasta sig Aoyama och följa minsta vink gör honom överförtjust. Men det är bara ett spel. Snart kommer Yamazaki visas sitt rätta jag, och det är ingen vacker syn…

Empire gav filmen fem stjärnor och skrev: ”Detta är de mest chockerande skräckscener som gjorts sedan slutscenen i ’Carrie’”. ”Briljant och omöjlig att glömma!” tyckte Time Out. Men trots allt beröm var dessa och alla andra tidningar överens: ”Se filmen på egen risk!”