Studio S Entertainment Supereroi (Svensk titel ej bestämd) (Bio) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Supereroi (Svensk titel ej bestämd) (Bio)

Förstora omslag

Genre Drama
Land Italien
Inspelningsår 2021
Regi Paolo Genovese
Skådespelare Alessandro Borghi, Breta Scarano, Jasmine Trinca, Elena Sofie Ricci, Gwendolyn Gourvenec, Vinicio Marschioni
Release KOMMANDE PÅ BIO
Omslag av Supereroi (Svensk titel ej bestämd) (Bio)

Supereroi (Svensk titel ej bestämd) (Bio)

DEN NYA FILMEN FRÅN REGISSÖREN AV ”VAD DÖLJER DU FÖR MIG?

2017 blev ”Vad döljer du för mig?” årets stora ”sleeper” (överraskningshit) på bio i en rad olika länder, däribland Sverige. Dessutom orsakade filmen rena remakepandemin. På kort tid har egna versioner med inhemska skådespelare producerats i hela sju stora länder – Frankrike, Tyskland, Kina, Spanien, Grekland, Turkiet och Mexiko.

Mannen bakom succéfilmen är regissören/manusförfattaren Paolo Genovese (bilden) som efter ”Vad döljer du för mig?” också stod bakom ”Allt du önskar kan du få” (båda från Studio S) och som just nu är i färd med att spela in SUPEREROi, vilket betyder ”Superhjältar”.

Några superhjältar i den meningen att de kan flyga eller skjuta laserstrålar med ögonen handlar det dock inte om. Istället får vi följa ett par och se hur de lyckas hålla ihop sin relation när den stora förälskelsen lagt sig och många prövningar tar vid. Och den ständiga frågan är: vilka ”superkrafter” måste en man och en kvinna äga för att lycka hålla kärlekens låga flammande genom ett helt liv tillsammans?


Presskontakt: Sofie Dahlstedt: press@studiosentertainment.se
Marknadsfrågor: Anders Lundgren: anders@studiosentertainment.se
Filmbokning: bio@njutafilms.com tfn: 08-21 08 04

PRESSBILDER, AFFISCH, ANNONSER, SÄLJBLAD, M.M FÖR NERLADDNING HÄR