Studio S Entertainment Virus (VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Virus (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Only
Genre Thriller
Land USA
Inspelningsår 2019
Regi Takashi Doscher
Skådespelare Freida Pinto, Leslie Odom Jr., Chandler Riggs, Jayson Warner-Smith
Artikelnr S1004
Release 2020-11-11
Omslag av Virus (VoD)

Virus (VoD)

Här kan du streama Virus:
SF Anytime Telia FilmbutikenGoogle Play

.
FREIDA PINTO FRÅN OSCARVINNAREN SLUMDOG MILLIONAIRE I STARK PANDEMITHRILLER

Efter att en komet passerat jorden sprids ett livshotande virus i den täta aska som nu dalar ner över vår planet. Alla kvinnor som kommer i kontakt med viruset insjuknar hastigt och dör kort därpå, medan männen klarar sig bättre. För Eva och Will (och alla andra) blir livet en mardröm. Genom att snabbt sätta sig i karantän i sin steriliserade miljö har Eva lyckats överleva, men det kommer en tid när de båda måste ge sig av, rakt ut i den verklighet där hon är ett eftertraktat byte för alla överlevande män…

Freida Pinto (som spelar Eva) slog igenom i Oscarvinnaren ”Slumdog Millionaire” som hon nominerades till en BAFTA (Englands Oscar) för. Sedan dess har hon spelat i så skiftande filmer som Woody Allens ”Du kommer möta en lång mörk främling” och ”Apornas planet: (r)Evolution”. Härnäst ser vi henne i Ron Howards ”Hillbilly Elegy”.

Leslie Odom Jr. (som spelar Will) var ett av affischnamnen för Kenneth Branaghs nyinspelning av ”Mordet på Orientexpressen” och är just nu aktuell i Disneys ”Hamilton”.