Studio S Entertainment ORIGINALET BAKOM ELLA LEMHAGENS NYINSPELNING - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

ORIGINALET BAKOM ELLA LEMHAGENS NYINSPELNING

POJKEN MED GULDBYXORNA

I oktober har Ella Lemhagens nyinspelning av den älskade 70-talsserien POJKEN MED GULDBYXORNA biopremiär. Samtidigt passar Studio S ut originalet på dvd, tillsammans med nyfilmat och äldre extramaterial.

Harald Hamrell spelar pojken med de fantastiska guldbyxorna. Varje gång han kör ner handen i fickan fiskar han upp en ny sedel. Om och om igen, i obegränsat omfång. Upptäckten gör att han genast går bananas i godis- och leksaksaffärerna. Men efter en tid vaknar samvetet. Det finns ju de som behöver alla pengar mycket mer än han själv…

Boken som låg till grund författades av Max Lundgren, vars ”Åshöjdens BK” också blev en populär TV-serie, och för regin svarade Leif Krantz, som fortfarande får alla som växte upp på 60- och 70-talet att tala med drömmande blick om serier som ”Kullamannen”, ”Kråkguldet”, ”Stora skälvan” och ”Ärliga blå ögon”.

Guldkillen Hamrell är i dag en av våra mest framgångsrika TV-regissörer och gör ett inhopp som skådis i nyinspelningen, tillsammans med skådisar som Lukas Holgersson (i titelrollen), Shanti Roney och Annika Hallin.

Läs mer om filmen här!

haraldhamrell