Studio S Entertainment Nordpolaren - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Nordpolaren

”Inte ens Jim Carrey överträffar hans minspel”, skrev Expressen om Louis de Funés – alla tiders populäraste franska komiker, världsberömd för sina raseriutbrott i bästa Kalle Anka-stil.

Här möter vi sprattelkungen i rollen som Hubert, en spattig direktör just på väg att få sin son ingift i en snuskigt rik familj. Livet är på topp, och det är hans bankkonto snart också! Men så händer något märkligt. I Nordpolen hittas en vetenskapsman infryst i ett isblock, där han legat ofördärvad av tidens gång sedan 1905. Och denne man är ingen mindre än Huberts frus morfar.
Rädda att ”Ismannen” ska få en chock av att kastas direkt in i jetåldern ger myndigheterna nu order till Hubert att skruda om sin familj och alla hus i kvarteret i sekelskiftesstil. Och ännu värre blir det när Hubert upptäcker vem ”Ismannen” så framgångsrikt börjat kurtisera. Just det, hans sons blivande fru?
Hubert kan minsann hålla sig för skratt, men det kan inte publiken!”Dårpippi av bästa märke! Publiken vacklar ut med träningsvärk i skrattmusklerna.”

/Eskilstunakuriren

”Skratten haglar tätt! De Funès är I TOPPKLASS bland världens komiker.”

/Barometern

”Av många roliga filmer man sett är den här faktiskt den roligaste!”
/Dala Demokraten