Studio S Entertainment Gaston + Spirou double feature (Blu-ray) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Gaston + Spirou double feature (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Familjefilm, Komedi
Längd 88 min / 83 min
Land Belgien/Frankrike
Inspelningsår 2018
Regi Alexandre Coffre/Pierre François Martin-Laval
Textning Svenska/Finska
Artikelnr S942
Release 2020-03-11
Omslag av Gaston + Spirou double feature (Blu-ray)

Gaston + Spirou double feature (Blu-ray)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

SPIROU

Seriealbumen om Spirou har sålt i miljonupplagor. Nu tar seriehjälten klivit in i filmvärlden och vi får se hur han för första gången träffar sin parhäst Nicke och den spralliga ekorren Spip. Tillsammans hamnar trion i ett hisnande äventyr när en uppfinnare kidnappas av den maktgalne superskurken Zafir. Med hjälp av hans hemliga formel ska Zafir kunna tilltvinga sig världsherraväldet…

Spirou dök upp som serie redan 1938. Seriens skapare hette Rob-Vel, men det var hans efterträdare André Franquin som gjorde hjälten extremt populär. Samme Franquin skapade även de lika populära spinoff-serierna Gaston och Marsupilami.

GASTON

Gastons kastastrofspäckade serieäventyr har fått miljontals att skratta, så denna filmatisering är förstås hett efterlängtad! Théo Fernandez spelar den klantige och late odågan Gaston Lagaffe som driver alla på kontoret till vansinne (framför allt chefen!). Inte minst på grund av alla hans ”geniala” uppfinningar, som gör att kontoret gång på gång blir förvandlad till en katastrofzon!

Gaston skapades av Spirou-tecknaren André Franquin 1957. Fem år tidigare satte Franquin även den långsvansade seriehjälten Marsupilami till världen. Detta är den andra spelfilmen om Gaston, den första gjordes 1981.