Studio S Entertainment Den stora Sickan Carlsson-boxen Vol 2 (3-disc) (DVD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Den stora Sickan Carlsson-boxen Vol 2 (3-disc) (DVD)

Förstora omslag

Genre Boxar, Klassiker, Svensk film
Längd 9 tim 37 min
Land Sverige
Inspelningsår 1939-1958
Regi Olika regissörer
Skådespelare Sickan Carlsson, Thor Modéen, Åke Söderblom, Elof Ahrle, Dagmar Ebbesen, Gunnar Björnstrand, Edvin Adolphson, Bibi Andersson, Siv Ericks
Artikelnr S878
Release 2019-05-09
Omslag av Den stora Sickan Carlsson-boxen Vol 2 (3-disc) (DVD)

Den stora Sickan Carlsson-boxen Vol 2 (3-disc) (DVD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

Nu är det återigen dags för glittrande skratt och kvittrande sång från den muntraste komedienne vårt land någonsin skådat! Studio S har ånyo samlat ihop några av Sickan Carlssons mest älskade filmer i en glädjesprittande box fylld av många timmars solsken. Lysande, Sickan!

Landstormens lilla Lotta (1939)
I Sickans mest kända film spelar hon en gladlynt lotta i beredskap någonstans i Sverige. Av Weyler Hildebrand, med Sickan, Allan Bohlin, Åke Ohberg, Thor Modéen och Åke Söderblom.

Flickan i fönstret mitt emot (1942)
Muraren Loffe och skulptrisen Ingrid blir förälskade i varandra, vilket inte ses med blida ögon av Ingrids förmyndare som genast börjar smida planer för att skilja dem åt. Av Nils Jerring, med Sickan, Elof Ahrle, Hugo Björne och Dagmar Ebbesen.

Skolka skolan (1949)
Den skoltrötta gymnasisten Margareta hoppar av skolan och gifter sig. Men när äktenskapet inte blir som hon tänkt sig börjar hon i hemlighet att plugga igen och snärjer in sig i lögner. Av Schamyl Bauman, med Sickan, Gunnar Björnstrand, Viveca Serlachius och Gull Natorp.

Frökens första barn (1950)
Succéförfattaren Johannes börjar skriva på en bok med temat ensamma mödrar och anställer den ensamstående modern Sonja som sekreterare för att få hennes hjälp. Men hon är inte den hon utger sig för att vara. Av Schamyl Bauman, med Sickan Carlsson, Edvin Adolphson, Olof Winnerstrand och Dagmar Ebbesen.

Puck heter jag (1951)
På ett 40-årskalas blir sömmerskan Puck och konstkritikern Roger förälskade, men han är redan förlovad. Än mer komplicerat blir det när Puck blir god vän med fästmön. Av Schamyl Bauman, med Sickan, Karl-Arne Holmsten, Naima Wifstrand och Marianne Löfgren.

Du är mitt äventyr (1958)
Det äkta paret Lena och Tore älskar sina journalistjobb, men när de får barn kompliceras deras liv av att Tore tvingas vara pappaledig. Av Stig Olin, med Sickan Carlsson, Gunnar Björnstrand, Bibi Andersson och Siv Ericks.

LADDA NER PRESSBILDER + PACKSHOT HÄR: https://we.tl/t-3lGjgI5TkS