Studio S Entertainment "DEN MEST HATADE FILMEN I SVERIGES HISTORIA" FYLLER 40 ÅR. DET SKA VI FIRA! - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

”DEN MEST HATADE FILMEN I SVERIGES HISTORIA” FYLLER 40 ÅR. DET SKA VI FIRA!

”DEN MEST HATADE FILMEN I SVERIGES HISTORIA” FYLLER 40 ÅR. DET SKA VI FIRA!

Kubrick listade den som en av sina favoritfilmer. Spielberg höjer den också till skyarna. Men trots hyllningarna från två av tidernas främsta regissörer kommer MOTORSÅGSMASSAKERN i just vårt land att alltid betecknas som den mest hatade filmen någonsin. Ett öde den fått leva med ända sedan december 1980 då filmen via debattprogrammet Studio S blev symbolen för allt vad begreppet ”videovåld” innebar, vilket orsakade löpsedlar och polisrazzior över hela landet.

Och allmänhetens syn på filmen lär knappast ändras. För medan nästan alla andra samtida skräckfilmer betecknas som ganska tama och bleka i dag, är fallet ingalunda så med MOTORSÅGSMASSAKERN. Tobe Hoopers film är fortfarande bland det mest skrämmande, provocerande och obehagliga som någonsin gjorts.

Att filmen i år fyller 40 år uppmärksammas givetvis i filmkretsar över hela världen. Jubileet firas med att filmen nyrestaurerats och ges ut i en 4K-Scan-version med 7.1 audio med häpnadsväckande kvalitet – komplett med massor av nytt extramaterial!

Vi på Studio S (som lånat vårt namn från det ökända debattprogrammet) är stolta över att ge ut filmen den 12:e november på både dvd och blu-ray!

Läs mer om filmen här!

p-motorsags40