Studio S Entertainment DANIEL FRIDELLS GULDBAGGENOMINERADE EL MEDICO SNART PÅ DVD! - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

DANIEL FRIDELLS GULDBAGGENOMINERADE EL MEDICO SNART PÅ DVD!

Nu är det klart att det blir Studio S som distribuerar Daniel Fridells hyllade EL MEDICO på dvd! Dokumentärfilmen hade biopremiär i november och fick ett varmt mottagande. Bland annat nominerades den till en Guldbagge för Bästa musik.

EL MEDICO är filmen om rapstjärnan med samma namn. När filmen börjar är han en lovande artist på väg uppåt, ständigt i fight med sin mamma som vill att han ska satsa på sitt läkarjobb istället. In i El Medicos liv träder plötsligt en tokig svensk vid namn Michel. Han är en producent som flytt Stockholm och nu tänker göra superstjärna av den rappande doktorn. Och detta ska ske i sann”gangsta”-anda med rockvideos fyllda med skakande tjejrumpor och tuttar. Problemet är bara att detta är kommunismens Kuba. Det är inte bara en fråga om vad mamma kommer säga… vad kommer Fidel tycka?

Daniel Fridell slog igenom med dunder och brak som regissör till SÖKARNA för exakt 20 år sedan. Sedan dess har han gjort uppmärksammade filmer som 30:E NOVEMBER, UNDER YTAN och SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG.

Filmen släpps på dvd kvartal 3. Läs mer här!

elmedico