Studio S Entertainment Bad Samaritan (Sv titel ej bestämd) (DVD/VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Bad Samaritan (Sv titel ej bestämd) (DVD/VoD)

Förstora omslag

Genre Thriller
Längd 1 tim 50 min
Land USA
Inspelningsår 2018
Regi Dean Devlin
Skådespelare David Tennant, Robert Sheehan, Kerry Condon, Carlito Olivero
Artikelnr S1074
Release 2022-08-01
Omslag av Bad Samaritan (Sv titel ej bestämd) (DVD/VoD)

Bad Samaritan (Sv titel ej bestämd) (DVD/VoD)

”INDEPENDENCE DAY”-SKAPARENS NYA THRILLER ÄR ”SÅ SPÄNNANDE ATT MAN GNAGER NER KNOGARNA” (NEW YORK OBSERVER)

Sean och Derek är två småtjuvar som specialiserat sig på att ta anställning på restaurangparkeringar, med syfte att länsa gästernas hem på dyrbarheter medan de sitter och äter. Men när Sean bryter sig in hos den förmögne Cale Erendreich hittar han mer än vad han önskat. Skräckslaget bevittnar han en ännu levande men illa skadad ung kvinna fastspänd i en stol med tortyrinstrument bredvid sig. I panik flyr han från platsen för att kontakta polisen, men när de anländer till huset finner de ingenting. Vare sig den torterade kvinnan eller något annat misstänkt. Plågad av insikten att Sean lämnade kvinnan i sticket tvingas han och Derek att själva undersöka fallet, men Cale vet vilka de är…

BAD SAMARITAN är en överraskande och infernaliskt spännande thriller som höjer sig ovan de flesta filmer i thrillergenren. För regin svarar Dean Devlin som både skrev, producerade och regisserade ”Geostorm” med Gerard Butler och som även skrivit och producerat andra succéer som ”Stargate”, ”Independence Day” och ”Godzilla”.

Cale spelas med iskyla och perfekt precision av den alltid lysande David Tennant, flerfaldigt prisbelönt för huvudrollerna i ”Broadchurch”, ”En mördare bland oss”, ”Des” och ”Doctor Who”. Andra stora roller görs av Robert Sheehan (”The Umbrella Academy”) och Kerry Condon (”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”).