Studio S Entertainment Imprisoned (DVD/VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Imprisoned (DVD/VoD)

Förstora omslag

Genre Action
Land USA
Inspelningsår 2018
Regi Paul Kampf
Skådespelare Laurence Fishburne, Edward James Olmos, John Heard, Juan Pablo Raba, Juana Acosta, Ana Isabelle, Esai Morales
Artikelnr S1039
Release 2022-10-03
Omslag av Imprisoned (DVD/VoD)

Imprisoned (DVD/VoD)

LAURENCE FISHBURNE SOM HÄNSYNSLÖS FÄNGELSECHEF

När Dylan släpps fri från fängelset har han bara en önskan – att leva resten av sitt liv på rätt sida av lagen tillsammans med sin älskade Maria. Men fängelsechefen Calvin tycker inte att han straffats tillräckligt ännu. Hans hat mot Dylan är personligt och så stort att han lyckas sätta dit honom för ett mord som han är helt oskyldig till. Tillbaka bakom lås och bom kan Calvin återigen terrorisera Dylan, men när fängelset skakas av ett massupplopp ges han chansen att hämnas…

IMPRISONED är en stark fängelsethriller med Laurence Fishburne som skoningslös fängelsechef. Främst känner vi honom från ”Matrix”- och ”John Wick”-filmerna. Dylan spelas av Juan Pablo Raba som vi senast såg mot Liam Neeson i ”The Marksman” och i rollistan finns också fina namn som Edward James Olmos, John Heard och Esai Morales.