Studio S Entertainment Utan trosor Tyrolen 3 (VoD) - Studio S Entertainment

Studio S Entertainment

Omslag av Utan trosor Tyrolen 3 (VoD)

Förstora omslag

Originaltitel Auf der Alm da gibt's koa Sünd
Genre Erotik, Komedi
Land Tyskland
Inspelningsår 1974
Regi Franz Josef Gotlieb
Skådespelare Alena Penz, Rinaldo Talamonti, Alexander Grill, Alexander Miller, Eva Garden, Sissy Löwringer, Joanna Jung
Artikelnr S544
Release 2016-03-28
Omslag av Utan trosor Tyrolen 3 (VoD)

Utan trosor Tyrolen 3 (VoD)

Här kan du köpa filmen: Discshop, Ginza, CDON eller Kvarnvideo.

.

SUPERSUCCÉN UTAN TROSOR I TYROLEN FORTSÄTTER… IGEN!

När ”Utan trosor i Tyrolen” (1973) hade biopremiär i Sverige fick Leksandsflickan Marie Ekorre, tyskan Elisabeth Volkmann och de andra barbröstade tjejerna hela 315 000 svenskar (mest män antar vi!) att tokrusa till biograferna. Det är fler än vad som såg Coppolas ”Gudfadern del II” samma år!

Och att intresset håller i sig än i dag är det ingen tvekan om. Av alla de över 500 filmer som Studio S hunnit släppa under våra åtta år på dvd-marknaden är ”Utan trosor i Tyrolen” vår 4:e mest inkomstbringande film (boxar borträknade)!

Så det är hög tid att släppa ”Utan trosor i Tyrolen” 2 och 3 som följde direkt på den första succén.

UTAN TROSOR I TYROLEN 2 (1974) hette ”Utan läderbyxor i Tyrolen” när den biovisades i Sverige. Liksom ettan är den regisserad av Siggi Götz (aka Sigi Rothemund), är skriven av Erich Tomek och har återigen Elisabeth Volkmann i huvudrollen. Samme Götz gjorde också ”Bland bockar i Bangkok” (1976) och ”Tre svenskor i Tyrolen” (1977), som Studio S också givit ut.

UTAN TROSOR I TYROLEN 3 (1974) hette ”Utan brallor i Tyrolen” på bio i Sverige och är regisserad av Franz Josef Gotlieb som även gjorde ”Svensk synd i Tyrolen” (utgiven av Studio S). Även denna film innehåller fleras av skådisarna från originalet.

omsl-mandarinodlaren2