Studio S Entertainment

Omslag av Vamp (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Komedi, Skräck
Land USA
Inspelningsår 1986
Regi Richard Wenk
Skådespelare Grace Jones, Chris Makepeace, Sandy Baron, Robert Rusler, Gedde Watanabe, Dedee Pfeiffer, Billy Drago
Artikelnr S934
Release Q3 2020
Omslag av Vamp (Blu-ray)

Vamp (Blu-ray)

SKRIK OCH SKRATT MED GRACE JONES

Under sin jakt för att finna en strippa till sitt skolparty hamnar vildpannorna Keith och A.J. på porrkvarterets hetaste ställe – the After Dark Club. Flickorna här är väldigt riviga och har sällsynt sug i blicken, men är det inte så att de Bloody Marys som de serverar smakar lite väl mycket… eh, blod? Kan det rentav vara så att klubben egentligen är tillhållet för en sekt av sexiga vampyrer?

VAMP är en film med lika delar skrik och skratt med självaste Grace Jones som vampyrgängets ledare. Strax innan denna film hade hon gjort succé i både ”Conan the Destroyer ” (på Blu-ray från Studio S) och Bondrafflet ”Levande måltavla”.

För regi och manus svarar Richard Wenk, framgångsrik manusförfarfattare med succéer som ”The Equalizer” 1 & 2, ”The Expendables 2”, ”Jack Reacher 2: Never Go Back” och remaken av ”Sju vågade livet” på sin meritlista.

För de helvilda make up-effekterna svarar Greg Cannom, femfaldigt Oscarbelönad för bland annat Coppolas ”Dracula”, ”Benjamin Buttons otroliga liv” och ”Vice”.