Studio S Entertainment

Omslag av The Stuff – Mördande dessert (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Blu-ray, Komedi, Skräck
Land USA
Inspelningsår 1985
Regi Larry Cohen
Skådespelare Michael Moriarty, Paul Sorvino, Danny Aiello
Artikelnr S933
Release Q4 2020
Omslag av The Stuff – Mördande dessert (Blu-ray)

The Stuff – Mördande dessert (Blu-ray)

LARRY COHENS KULTKLASSIKER – FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ BLU-RAY I SVERIGE!

THE STUFF” är en mjuk, krämig och fluffig dessert. Det godaste du kan tänka dig! När du en gång börjat äta ”THE STUFF” så kan du inte sluta. Men frågan är bara om det är du som äter ”THE STUFF” – eller om det är ”THE STUFF” som äter dig…

Ingen vet vad den innehåller, men köerna ringlar ändå långa till butikerna, samtidigt som konkurrenterna förlorar miljardbelopp och sliter sina hår.

För att avslöja sanningen om ”THE STUFF” hyr storkommersen in en före detta FBI-agent som snart uppdagar dessertens syfte. Alla som äter ”THE STUFF” kommer inom kort att förvandlas till galna och mordiska zombies…

THE STUFF – MÖRDANDE DESSERT är en av de stora kultfilmerna och kan ses bara på kul eller som en satir över västlandets överkonsumtion av sötsaker och annan mat.

Michael Moriarty, Paul Sorvino och Danny Aiello toppar rollistan och för manus och regi svarar den nyligen bortgångne kultkungen Larry Cohen, som bland annat skapat andra kultfavoriter som ”It’s Alive” I, II & III (manus och regi), ”Q: The Winged Serpent” (manus och regi) och ”Maniac Cop” (manus).

THE STUFF – MÖRDANDE DESSERT har aldrig varit utgiven på vare sig DVD eller Blu-ray i Sverige, enbart på VHS en gång för länge sedan. Studio S ger ut filmen på Blu-ray.