Studio S Entertainment

Omslag av The Place (Svensk titel ej bestämd) (Bio)

Förstora omslag

Genre Drama
Land Italien
Inspelningsår 2017
Regi Paolo Genovese
Skådespelare Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alessandro Borghi
Release HÖSTEN 2018
Omslag av The Place (Svensk titel ej bestämd) (Bio)

The Place (Svensk titel ej bestämd) (Bio)

DEN NYA SUCCÉFILMEN FRÅN REGISSÖREN AV VAD DÖLJER DU FÖR MIG?

Med ”Vad döljer du för mig?” (Från Studio S) fick regissören och manusförfattaren Paolo Genovese ett sagolikt genombrott. Inte nog med att filmen drog stor publik överallt, den har troligen rekord i antal nyinspelningar. Inhemska versioner av filmen har redan haft premiär i Spanien och Grekland, i Frankrike är det dags till hösten och remakerättigheterna har även sålts till USA och ytterligare ett tiotal länder.

Nu är Genovese tillbaka med sin nya film, THE PLACE (Svensk titel ej bestämd), som även den blivit en storsuccé i Italien där den tronade på biotoppens guldplats de första två veckorna.

THE PLACE utspelas på en stor restaurang där den mystiske L’uomo sitter hela dagarna och tar emot folks önskningar. En vill att hans son ska bli frisk från cancer, en vill hamna i säng med sin drömkvinna, en vill bli botad från sin blindhet och så vidare. L’uomo kan förverkliga allas önskningar – men han kräver alltid något i gentjänst. Något som är mycket, mycket mer kostbart än pengar, och ytterst farligt… Är han Gud? Eller är han Djävulen?

Huvudrollen som L’uomo innehas av Valerio Mastandrea som vi också såg i ”Vad döljer du för mig?”