Studio S Entertainment

Omslag av Terminator 2: Domedagen (DVD)

Förstora omslag

Originaltitel Terminator 2: Judgment Day
Genre Action, Science Fiction
Land USA
Inspelningsår 1991
Regi James Cameron
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick
Artikelnr S973
Release 2021-10-11
Omslag av Terminator 2: Domedagen (DVD)

Terminator 2: Domedagen (DVD)

HISTORIENS BÄSTA ACTIONFILM FYLLER 30 ÅR OCH ÅTERVÄNDER BÄTTRE ÄN NÅGONSIN – NU RESTAURERAD AV JAMES CAMERON SJÄLV!

James Camerons episka mästerverk inom action- och sci fi-genren, med Arnold Schwarzenegger i sin mest ikoniska roll, fyller 30 år och har nu restaurerats till perfektion av filmvärldens mest notoriska perfektionist – James Cameron i egen hög person. Under hans ledning är det tid för TERMINATOR 2 att ta klivit in i 2020-talet och omfamnas av en ny generation!

När filmen kom 1991 häpnade hela filmvärlden åt de banbrytande effekterna, ljudet, ljudeffekterna och makeup-trolleriet, vilket gjorde att filmen erövrade fyra Oscarstatyetter och en gigantisk publik. Bara i Sverige sågs den av 570.000 biobesökare.

Handlingen i korthet för dem som råkat missa det:

Tio år har gått sedan maskinerna som styr framtiden skickade en Terminator till jorden med uppdrag att mörda den ofödde John Connor – mänsklighetens kommande ledare. Uppdraget misslyckades och i dag är John Connor tio år gammal. Hans mor Sarah sitter inspärrad på ett mentalsjukhus med sin ohyggliga information. Maskinerna skickar nu tillbaka den avancerade roboten T-1000 för att ta livet av John och hans mor. Samtidigt skickas en gammal bekant för att beskydda dem. Till varje pris.

THE GREATEST ACTION BLOCKBUSTER OF ALL TIME” Daily Mirror