Studio S Entertainment

Omslag av Rabid (Remake) (DVD)

Förstora omslag

Genre Skräck
Land Kanada
Inspelningsår 2019
Regi The Soska Sisters (Jen Soska & Sylvia Soska)
Skådespelare Laura Vandervoort, Benjamin Hollingsworth, Phil Brooks, Ted Atherton
Release 2020-04-22
Omslag av Rabid (Remake) (DVD)

Rabid (Remake) (DVD)

NYINSPELNINGEN AV CORNENBERGS KULTKLASSIKER RABID – I REGI AV DE BERYKTADE THE SOSKA SISTERS

När RABID visades på bio i Sverige på 1970-talet svimmade över femtio personer på biograferna. Något som givetvis slogs upp på feta löpsedlar i kvällspressen och fick publiken att kuta iväg till biograferna. Till slut hade den lilla kanadensiska B-skräckisen, i regi av den ännu inte så kände David Cronenberg, setts av hela 220 000 skräcksugna svenskar.

Filmen är i dag en kultklassiker och har i Sverige givits ut på DVD och Blu-Ray av Studio S.

Nu kommer den länge emotsedda nyinspelningen i regi av de beryktade The Soska Sisters, som tidigare uppmärksammats för den flerfaldigt prisbelönta ”American Mary”.

Laura Vandervoort (”Jigsaw”) spelar en hunsad tjej i modevärlden som råkar ut för en våldsam trafikolycka. När hon vaknar upp igen är ansiktet helt vanställt och hennes karriär i de vackras värld är över. Verkar det som i alla fall. Men så sammanförs Laura med den mystiske Dr. William Burroughs (Ted Atherton), som Laura ger klartecken att utföra en ny typ av plastikoperation med henne som försökskanin. Nästa gång hon vaknar upp möter hon en skönhet av stora mått i spegeln. Men det finns en sidoeffekt. Laura har börjat törsta efter blod…