Studio S Entertainment

Omslag av Paris Pigalle (Svensk titel ej bestämd)

Förstora omslag

Originaltitel L’amour est une fete
Genre Drama, Erotik
Land Frankrike / Belgien
Inspelningsår 2018
Regi Cédric Anger
Skådespelare Guillaume Canet, Gilles Lellouche
Artikelnr S965
Release Q4 2020
Omslag av Paris Pigalle (Svensk titel ej bestämd)

Paris Pigalle (Svensk titel ej bestämd)

EN FRANSK ”BOOGIE NIGHTS” – BYGGD PÅ VERKLIGA HÄNDELSER!

I början av 1980-talet råder kaos i Paris porrvärld med droger, våld och mord. Franck och Serge är två snutar som får i uppdrag att infiltrera porrmaffian genom att utge sig för att vara strippklubbsägare, på det enda sätt som ger trovärdighet, nämligen genom att starta en strippklubb. Och med det följer förstås sexiga kvinnor. Och sexuella inviter. Och porrinspelningar. Och fester. Och sprit. Och en hel del droger… Frank och Serge blir kanske lite väl trovärdiga som porrkungar. Och de gillar det nya livet. Alldeles för mycket…

PARIS PIGALLE (Svensk titel ej bestämd) har kallats ”en fransk ’Boogie Nights’” och bjuder liksom Paul Thomas Andersons film på mängder av nostalgi, sex och humor. Dessutom är historien helt sann!

I huvudrollerna ser vi två av Frankrikes största stjärnor. Franck spelas av Guillaume Canet från seriemördarthrillern ”Den minst misstänkte” (från Studio S) och Serge av Gilles Lellouche från ”Syndikatet” (också från Studio S) och ”C’est la vie!”. För manus och regi svarar Cédric Anger som gjorde nämnda ”Den minst misstänkte”.