Studio S Entertainment

Omslag av Orgazmo

Förstora omslag

Originaltitel Orgazmo
Genre Komedi
Längd 84 min
Land USA
Inspelningsår 1997
Regi Trey Parker
Skådespelare Trey Parker, Dian Bachar, Robyn Lynne, Michael Dean Jacobs, Matt Stone, Ron Jeremy
Textning Svenska, danska, norska, finska
Format Region 2, Pal, Dolby Digital Stereo, Fullscreen
Artikelnr S093
Extras Specialskrivna biografier och filmografier med Trey Parker och Matt Stone. Trivia om filmen. Originaltrailers. Studio S-trailers. Svenska, norska, danska och finska texter.
Release 2009-02-18
Omslag av Orgazmo

Orgazmo

“TITTA VI FLYGER möter BOOGIE NIGHTS!” / FHM“Får SOUTH PARK att framstå som ett kyrkomöte! ” / Sky Magazine“DEN BÄSTA FILM OM EN MORMON-PORRSTJÄRNA SOM NÅGONSIN GJORTS!” / New Times“Plumpt, vulgärt och mycket roligt. Precis som DEN DÄR MARY!” / Reel ViewsKULTSUCCÉN AV OCH MED DÅRARNA BAKOM SOUTH PARK!

South Park-skaparna Trey Parker & Matt Stone möter Ron Jeremy och gräddan av porreliten i denna helflippade porrparodi som bojkottades av de flesta av USAs biografägare.
Parker spelar Joe Young, en luspank mormon som beger sig till L.A. för att värva nya medlemmar. Men så knackar han på helt fel dörr och finner sig plötsligt förvandlad till Captain Orgazmo, porrfilmshjälten vars Orgazmorator ger alla skurkar en så häftig orgasm att de förlamas.
“Ingen kommer ju ändå se filmen”, tror Joe. Men hans debut blir en dundersuccé och hur ska han nu förklara sitt extraknäck för sin fästmö och alla mormonpolare? Och hur ska han klara sig undan porrmaffian som tänker döda honom om han inte gör en sequel?
Det finns bara en lösning! Att förvandla sig till Captain Orgazmo på riktigt!

src=”./images/f-images/f-orgazmo1.jpg”>