Studio S Entertainment

Omslag av Conan förgöraren (Blu-ray)

Förstora omslag

Genre Action, Äventyr, Blu-ray
Land USA
Inspelningsår 1984
Regi Richard Fleischer
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Grace Jones, Mako, Olivia d’Abo, Wilt Chamberlain, Sarah Douglas, Sven-Ole Thorsen
Artikelnr S857
Release 2019-06-26
Omslag av Conan förgöraren (Blu-ray)

Conan förgöraren (Blu-ray)

SCHWARZENEGGERS SUCCÉFILM FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ BLU-RAY I SVERIGE!

Arnold Schwarzenegger svingar sitt mäktiga svärd som Robert E. Howards fantasyhjälte Conan, rollfiguren som innebar den muskulöse österrikarens stora genombrott.

Äventyret inleds med att Conan, som en gentjänst till häxdrottningen Tamaris, går med på att återföra ett horn med enorma magiska krafter till henne. Med sig på den livsfarliga resan, som kantas av blodtörstiga fiender, vilda odjur och magiska under, har Conan den vackra prinsessan Jehnna och längs vägen ansluter en zulukrigerska av det mest folkilskna och våldsamma slaget. En vildpanna som är bra att ha till hands när det står klart att häxdrottningen undvikit att berätta för Conan att det magiska hornet bara fungerar om Jehnnas liv offras…

Med Schwarzenegger i toppform sida vid sida med det karismatiska vilddjuret Grace Jones och med legendaren Richard Fleischer (”Fantastic Yoyage”, ”En världsomsegling under havet”) bakom kameran samt gräddan av Hollywoods effektmagiker på lönelistan är CONAN THE DESTROYER tveklöst en av 1980-talets mest spektakulära äventyrsfilmer!